DE MIDDELEEUWEN OLDAMBT EN DE CLEYNE HORTUS

CONTACT EN NIEUWSBRIEF


CONTACT

Voor vragen, aanmeldingen, reserveringen en bestellingen kunt u bellen via de telefoonnummers 06-30033202 of 06-21890308. U kunt ook een mailbericht zenden naar beleef@demiddeleeuwenoldambt.nl. Indien u een bericht wilt zenden naar De Cleyne Hortus, gebruik dan het mailadres dch@demiddeleeuwenoldambt.nl. Zowel De Middeleeuwen Oldambt als De Cleyne Hortus zijn gevestigd aan de Hoofdweg 43, 9687 PJ Nieuw Beerta.

NIEUWSBRIEF

U kunt zich onderstaand geheel vrijblijvend aanmelden voor de Nieuwsbrief. U kunt zich altijd uitschrijven, indien u dat wenst. In elke Nieuwsbrief wordt daartoe onderaan een link vermeld. De Nieuwsbrief zenden wij u aan het begin van elk nieuwe seizoen. Daarnaast zenden wij af en toe tussentijdse Nieuwsbrieven als wij een evenement organiseren. Controleer altijd even uw spambox en/of reclamebox.

Ons is gebleken dat tot 20 november 2023 aanmelding voor de Nieuwsbrief via een smartphone niet helemaal goed verliep, maar wel via een computer en een laptop. Indien u twijfelt of uw aanmelding wel ontvangen is bij onze dienstverlener Laposta, omdat u voor de aanmelding geen gebruik heeft gemaakt van een computer of laptop, maar van een smartphone, gelieve dan voor de zekerheid maar even opnieuw aan te melden. Dat kan inmiddels ook zonder problemen via uw smartphone.

De Nieuwsbrief wordt verstuurd via:
AFBEELDING

1. De godin Venus komt te hulp in een karos voortgetrokken door witte duiven, Roman de la Rose, manuscript van omstreeks 1495, graafschap Vlaanderen.
British Library